EMPOWER ZET U IN UW KRACHT!

Mindfullness

Mindfullness

Wilt u graag meer vanuit bewustzijn reageren en minder vanuit automatische patronen? Dan is mindfulness mogelijk iets voor u. 

Mindfulness is leven met aandacht. Aandacht voor uzelf is niet vanzelfsprekend. Mindfulness biedt u een manier om anders om te gaan met klachten die u in het dagelijkse leven ervaart. Het is een manier om aandacht te geven aan het moment en in het verlengde daarvan aan uzelf. Bij een juiste toepassing krijgt u meer inzicht in uzelf en wat voor u belangrijk is. Mindfulness zorgt ervoor dat u stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in uw vel zit.

Resultaat met mindfulness

Mindfulness zorgt ervoor dat u minder piekert. Door stress tijdig te herkennen kunt u het pas erkennen. Hierdoor minimaliseert u de kans op klachten. Empower helpt u effectiever te functioneren. Na een training blijken deelnemers hun omgeving neutraler te ervaren. Ze zien nieuwe perspectieven en keuzemogelijkheden.

Ook voor uw team!

Hebt u te maken met een drukke periode op het werk? Drukte geeft stress en op de lange duur kan dit uitmonden in klachten zoals een burn-out of zelfs hartklachten. Natuurlijk wilt u dit voorkomen. Denk dan eens aan een cursus Mindfulness voor uw team. In acht sessies van anderhalf uur leert uw team beter om te gaan met stress op het werk én om klachten die hieraan gerelateerd zijn te voorkomen.

overlay